Rendang
Rendang maaltijd sous-vide gegaard
Geniet van onze rijk gevulde sous vide rendang maaltijd, een heerlijke combinatie van kruidige rendang met malse stukjes rundvlees, knapperige sperziebonen, geurige rijst en een topping van smaakvolle seroendeng. De rendang wordt langzaam gegaard op lage temperatuur, waardoor de intense smaken volledig tot hun recht komen. Een perfecte balans van hartig en kruidig, voor een authentieke Indonesische maaltijdervaring.
Additional information
Inhoud | 1090gram |
---|---|
Nutriscore | Nutriscore – B |
Bewaaradvies | Gekoeld bewaren bij max. 7°C. |
Ingrediënten | rendang (56% rundvlees, kokos, zonnebloemolie, ui, palmolie, sambal badjak, kruiden, azijn, specerijen, knoflook, zout, maïs, zetmeel, TARWE, GARNALEN pasta (SCHAALDIEREN), paprika concentraat, antioxidant: ascorbinezuur, conserveermiddelen (E202, E270)), sperziebonen (sperziebonen, olijfolie, zout), rijst, seroendeng (kokos, PINDA, suiker, invertsuiker, kleurstof (E150a), paprika, knoflook, chilipeper, zout, djeroekvrucht, citroengras). |
Bereidingswijze | 1. Breng een pan water aan de kook. |
Voedingswaarden | Energie 595 kJ / 142 kcal |