Skip to content

Onze losse componenten

rendang

Ontdek onze ambachtelijk bereide rendang, gemaakt met liefde en vakmanschap door professionals. Het bereiden van rendang wordt gezien als een ware kunst. Dit smaakvolle gerecht, met zelfgemaakte boemboe en langzaam gegaard vlees, belooft een ware smaakexplosie. Perfect te combineren met rijst, maar ook verrukkelijk met een frietje.

lamstoof

Maak kennis met dit heerlijke, smaakvolle lamsstoofpotje. Deze lamsstoof is bereid met onder andere lokaal lamsvlees, tomaat, abrikoos en een smaakvolle mix van kruiden en specerijen. Door het lange pruttelen zijn alle smaken tot hun recht gekomen. Dit ga je ervaren! Dit gerecht is goed te combineren met bijvoorbeeld parelcouscous, couscous, rijst of naan.

 

haricots verts

Proef deze sous-vide gegaarde haricots verts, bereid met behoud van alle voedingsstoffen en smaak. Laat je verrassen door de intense smaak van hoe haricots verts echt horen te smaken. Dankzij het sous-vide garen hebben de haricots verts de perfecte textuur van deze heerlijke groente. Deze boontjes zijn een aanrader als bijgerecht.

 

bospeen

Verwen jezelf met deze heerlijke sous-vide gegaarde bospenen. Door de sous-vide bereiding behoudt de groente zijn natuurlijke, intense smaak én alle gezonde voedingsstoffen! Deze penen zijn een heerlijke toevoeging bij elke maaltijd.

 

Onze losse componenten

rendang

Ontdek onze ambachtelijk bereide rendang, gemaakt met liefde en vakmanschap door professionals. Het bereiden van rendang wordt gezien als een ware kunst. Dit smaakvolle gerecht, met zelfgemaakte boemboe en langzaam gegaard vlees, belooft een ware smaakexplosie. Perfect te combineren met rijst, maar ook verrukkelijk met een frietje.

    

lamstoof

Maak kennis met dit heerlijke, smaakvolle lamsstoofpotje. Deze lamsstoof is bereid met onder andere lokaal lamsvlees, tomaat, abrikoos en een smaakvolle mix van kruiden en specerijen. Door het lange pruttelen zijn alle smaken tot hun recht gekomen. Dit ga je ervaren! Dit gerecht is goed te combineren met bijvoorbeeld parelcouscous, couscous, rijst of naan.

        

haricots verts

Proef deze sous-vide gegaarde haricots verts, bereid met behoud van alle voedingsstoffen en smaak. Laat je verrassen door de intense smaak van hoe haricots verts echt horen te smaken. Dankzij het sous-vide garen hebben de haricots verts de perfecte textuur van deze heerlijke groente. Deze boontjes zijn een aanrader als bijgerecht.

        

bospeen

Verwen jezelf met deze heerlijke sous-vide gegaarde bospenen. Door de sous-vide bereiding behoudt de groente zijn natuurlijke, intense smaak én alle gezonde voedingsstoffen! Deze penen zijn een heerlijke toevoeging bij elke maaltijd.

        

Back To Top