Groene curry
Groene curry sous-vide gegaard
De Aziatische keuken is nu nog makkelijker om in je eigen keuken te krijgen! Proef onze heerlijke vegetarische groene curry. Ondanks de zachte kleur is de groene curry lekker pittig en waan je je even aan de andere kant van de wereld. Deze smaakvolle maaltijd, met Nutri-Score B, zit boordevol gezonde ingrediënten zoals kikkererwten en courgette. Geniet van de combinatie van smaken en texturen, bereid met zorg en liefde. Binnen 10 minuten staat deze maaltijd op tafel.
Menutip!
Maak jouw gerecht compleet met Parel couscous en Broccoli
Additional information
Inhoud | 500 gram |
---|---|
Allergenen | Gluten bevattende granen |
Nutriscore | Nutriscore – C |
Bewaaradvies | Gekoeld bewaren bij max. 7°C. |
Ingrediënten | kikkererwten, courgette, water, kokosextract, witte ui, zonnebloemolie, rode peper, citroengras, tarwebloem, palmvet, groene chilipeper, knoflook, gember, zout, koriander, peterselie, laoswortel, raapzaadolie, citroensap, palmsuiker, gemodificeerd zetmeel, specerijen (komijn), spinaziepoeder, kaffir limoenblad, natuurlijke aroma’s, stabilisatoren (E412, E415), zuurteregelaar (E514), antioxidant: ascorbinezuur, conserveermiddel (E202), voedingszuur: citroenzuur. |
Bereidingswijze | 1. Breng een pan water aan de kook. |
Voedingswaarden | per 100g |