Rendang
Rendang sous-vide gegaard
Ontdek onze ambachtelijk bereide rendang, gemaakt met liefde en vakmanschap door professionals. Het bereiden van rendang wordt gezien als een ware kunst. Dit smaakvolle gerecht, met zelfgemaakte boemboe en langzaam gegaard vlees, belooft een ware smaakexplosie. Perfect te combineren met rijst, maar ook verrukkelijk met een frietje.
Menutip!
Maak jouw gerecht compleet met Parel couscous en Sperziebonen
Additional information
Inhoud | 500 gram |
---|---|
Allergenen | Gluten bevattende granen, Schaaldieren |
Nutriscore | Nutriscore – C |
Bewaaradvies | Gekoeld bewaren bij max. 7°C. |
Ingrediënten | Ingrediënten rendang (56% rundvlees, kokos, zonnebloemolie, ui, palmolie, sambal badjak, kruiden, azijn, specerijen, knoflook, zout, maïs, zetmeel, TARWE, GARNALEN pasta (SCHAALDIEREN), paprika concentraat, antioxidant: ascorbinezuur, conserveermiddelen (E202, E270)) . |
Bereidingswijze | 1. Breng een pan water aan de kook. |
Voedingswaarden | per 100g |